background

Kiinteistöhuolto T Mykkänen
- Kiinteistöhuolto Helsinki

Kiinteistöhuolto T. Mykkänen perustettiin vuonna 1990 palvelemaan Itä-Helsinkiläisiä asunto- ja kiinteistöyhtiöitä. Työryhmämme koostuu kuudesta vakituisesta työntekijästä, siivoushenkilökunnasta ja kiireapulaisista. Käytettävissämme on lisäksi pääkaupunkiseudulta alansa johtavat LVI-huoltoliikkeet, sähköasennusliikkeet ja tarviketoimittajat.

Kiinteistöhuolto Helsinki – Kiinteistöhuolto T Mykkänen on vuonna 1990 perustettu kiinteistöhuoltoyhtiö, joka palvelee helsinkiläisiä asuntoyhtiöitä ja isännöitsijöitä kaikissa kiinteistöjen huoltotehtävissä. Ulkoalueiden puhtaanapito ja huoltotyöt ovat erikoisosaamistamme. Asiakkaan toiveiden mukaisesti voimme hoitaa myös esimerkiksi pieniä remonttitöitä ja kunnostuksia. Olemme joustava toimija, joka tarjoaa asiakkailleen yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelua.
Toimimme vanhan talonmiesperiaatteen hengessä, joten hoidamme työmme aina hyvin, asukasläheisesti ja monipuolisesti.

KIINTEISTÖHUOLTO HELSINKI – TÄYDELLINEN HUOLTOKOKONAISUUS


Kunnioitamme perinteitä – palvelemme asiakkaitamme aina perinteisellä talonmiesperiaatteella ja toimimme asukasläheisesti. Meitä on pieni porukka, joten opimme tuntemaan kohteet ja tiedämme koko ajan missä mennään. Meiltä ei turhaa byrokratiaa löydy. Teemme töitä laidasta laitaan aina tarpeen mukaisesti.

Meillä on yhteistyösopimukset pääkaupunkiseudun johtavien sähköliikkeiden ja LVI-huoltoliikkeiden kanssa, joten myös sähkö- ja putkityöt hoituvat tarpeen vaatiessa meidän kauttamme sujuvasti. Sähkö- ja LVI-työt ovat luvanvaraisia palveluita, jotka tulee hoitaa ammattilaisen toimesta.

Kiinteistöhuolto T Mykkänen tarjoaa Helsingin alueella kokonaisvaltaista kiinteistöpalvelua ulkoalueen kunnossapidosta ja lumitöistä aina remontointeihin ja kunnostustöihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Vastaamme kaikkiin kyselyihin ja hoidamme asiat kuntoon nopealla aikataululla.

Panostamme palvelumme laatuun ja nopeaan reagointiin. Palvelumme on oikeasti nopeaa ja tarkkaa – pyrimme hoitamaan työn kuntoon saman päivän aikana. Jos tämä ei ole mahdollista, työ on hoidettu viimeistään seuraavana arkipäivänä. Teemme työmme aina laadukkaasti, huolellisesti ja tarkasti.

Asuntoyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, isännöitsijät sekä asukkaat ovat tyytyväisiä palveluumme ja yhteistyöhömme. Hoidamme kaikki työmme hyvin ja monipuolisesti.

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS
tm@tmhuolto.fi
010 524 9930

Tutustu myös: Talonmies Helsinki sekä Lumityöt Helsinki