background

Kiinteistöhuolto T Mykkänen
- Kiinteistöpalvelu Helsinki

Kiinteistöhuolto T. Mykkänen perustettiin 1990 palvelemaan Itä-Helsinkiläisiä asunto- ja kiinteistöyhtiöitä. Työryhmämme koostuu kuudesta vakituisesta työntekijästä, siivoushenkilökunnasta ja kiireapulaisista. Käytettävissämme on lisäksi alansa johtavat LVI-huoltoliikkeet, sähköasennusliikkeet ja tarviketoimittajat.

Kiinteistöpalvelu Helsinki – Kauniit ja hoidetut ulkoalueet ovat kiinteistön käyntikortti. Leikatut nurmikot ja siistit piha-alueet kertovat hyvin hoidetusta kiinteistöstä ja lisäävät asukkaiden viihtyvyyttä. Talvella hiekoitukset ja muu liukkauden torjunta ovat olennaisia turvallisuustekijöitä, jotka hoidamme moitteettomasti. Kiinteistöhuolto T Mykkänen – Kiinteistöpalvelu Helsinki tarjoaa kokonaisvaltaista puhtaanapito- ja huoltopalvelua Helsingin asuntoyhtiöille ja toimistokiinteistöille.

Toimintamme on joustavaa ja yksilöllistä. Vanhat talonmiesperiaatteet ovat meillä kunniassa – hoidamme kiinteistöpalvelutyöt aina hyvin ja monipuolisesti. Toimintamme on asukasläheistä ja byrokratiavapaata. Pieni porukkamme oppii tuntemaan ja tietämään kohteet nopeasti ja pysymme aina ajan tasalla kohteen huoltotöistä ja tarpeista.

KIINTEISTÖPALVELU HELSINKI – MONIPUOLISTA KIINTEISTÖPALVELUA


Kiinteistöpalvelu on räätälöitävä ja muokattava kokonaisuus, joka elää tilanteen mukaan. Hoidamme työt laidasta laitaan vuosisopimuksen sekä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta.

ULKOALUEIDEN PUHTAANAPITO- JA HUOLTOTYÖT

Kiinteistöhuolto T Mykkänen hoitaa kaikki kiinteistöpalvelut Helsingin alueen asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Työtehtävät vaihtelevat vuodenaikojen mukaisesti, kesällä kiinteistöhuoltoon kuuluvat esimerkiksi nurmikonleikkuut ja ulkoalueiden siistiminen, talvella hoidamme muun muassa lumityöt, hiekoitukset ja lumenaurauksen. Varsinkin liukkauden esto ja hiekoitus on tarkkaa työtä, joka vaatii jatkuvaa päivystämistä ja säiden seuraamista. Kiinteistöpalvelu vaatii jatkuvaa kiertämistä ja huolellisuutta. Työt on hoidettava sopivin väliajoin ja sujuvasti, jotta voidaan taata jatkuva kiinteistön turvallisuus ja yleinen siisteys.

SÄHKÖ- JA PUTKITYÖT

Sähkö- ja putkitöihin meiltä löytyy luotettuja yhteistyökumppaneita, jotka ovat alansa johtavia toimijoita Helsingin seudulla. Sähkö-, putki- ja LVI-työt ovat luvanvaraista toimintaa, jotka vaativat sähköasennusliikkeen tai LVI-huoltoliikkeen asiantuntemusta.

Kiinteistöhuolto T Mykkänen – Kiinteistöpalvelu Helsinki


Kiinteistöhuolto T Mykkänen on perustettu vuonna 1990 – meillä on pitkän linjan kokemusta kiinteistöpalveluista ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Kiinteistöpalvelu hoidetaan aina asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Meissä elää vanha kunnon talonmieshenki, hoidamme työt laidasta laitaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Pieni porukka ja erinomainen ammattitaito takaavat nopean ja yksilöllisen palvelun.

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS
tm@tmhuolto.fi
010 524 9930

Tutustu myös: Talonmies Helsinki sekä Lumityöt Helsinki