background

Kiinteistöhuolto T Mykkänen
- Lumityöt Helsinki

Kiinteistöhuolto T. Mykkänen perustettiin 1990 palvelemaan Itä-Helsinkiläisiä asunto- ja kiinteistöyhtiöitä. Työryhmämme koostuu kuudesta vakituisesta työntekijästä, siivoushenkilökunnasta ja kiireapulaisista. Käytettävissämme on lisäksi alansa johtavat LVI-huoltoliikkeet, sähköasennusliikkeet ja tarviketoimittajat.

Lumityöt Helsinki – Suomen säät tuovat omat haasteensa työhön


Kiinteistöhuolto T Mykkänen auraa lumet ja hoitaa liukkaudeneston taloyhtiön piha-alueilla ja kulkuväylillä. Hyvin hoidetut lumityöt parantavat rakennuksen alueella liikkuvien turvallisuutta ja luovat positiivisia mielikuvia kiinteistöstä. Moitteeton ja turvallinen piha-alue on rakennuksen käyntikortti yhdessä siistin julkisivun kanssa. Tunnollisuus, tarkkuus ja oikea ajoitus ovat olennaista talven kiinteistöhuollossa . Aurauksessa tulee huomioida tarkasti muut pihalla liikkujat ja varmistua piha-alueen turvallisuudesta myös aurauksen aikana. Hankalissakin keliolosuhteissa teemme työt tarkasti ja tunnollisesti.

KALUSTOMME TOIMII KAIKENKOKOISILLA JA -MUOTOISILLA PIHOILLA


Hoidamme lumityöt kaiken mallisilla ja kokoisilla pihoilla olivatpa ne suoria tai mutkikkaita, suuria tai pieniä. Aurauskalustomme on ketterä ja toimii paikassa kuin paikassa. Aurauksen lisäksi myös liukkauden torjunta on äärimmäisen tärkeää – etenkin pihan ja kulkuväylien mäkisillä alueilla. Hiekoitamme jyrkät mäkipaikat aurauksen yhteydessä.

TARKKAAVAISUUS JA AJOITUS ON OLENNAISTA


Lumityöt on hoidettava oikealla hetkellä – ei liian aikaisin eikä myöskään liian myöhään. Olemme joustavia kiinteistöhuoltoammattilaisia ja toteutamme työt silloin, kun ne pitää tehdä – yöllä, aamulla tai illalla.

Märkä lumi pitää poistaa ennen kuin se ehtii jäätyä. Jos lunta pääsee kertymään asfaltin päälle paksu kerros, hankaloittaa se asukkaiden sekä kulkuneuvojen kulkemista; kuljetukset kiinteistöön vaikeutuvat ja myös lumitöiden hoitaminen hankaloituu. Oikein ajoitetut ja hyvin hoidetut lumityöt pitävät lumenpaksuuden asfaltin päällä mahdollisimman pienenä.

Talvisin seuraamme säätiedotuksia herkeämättä. Ajoitus, tarkkaavaisuus, huolellisuus ja sään seuranta on kaikki kaikessa talviajan kiinteistöhuollossa

KOKONAISVALTAISTA KIINTEISTÖHUOLTOA


Kiinteistöhuolto T. Mykkänen tarjoaa kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltopalvelua. Pääosassa on ulkoalueiden ympärivuotinen kunnossapito sekä erilaiset kiinteistön huoltotyöt. Vuosisopimuksemme pitää sisällään myös viikonloppu-, kesä- ja talvipäivystyksen sekä sähkö- ja LVI-huollot.

LUMITYÖT HELSINKI – PALVELUMME ON KOKONAISVALTAISTA JA TARKKAA

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS
tm@tmhuolto.fi
010 524 9930

Kiinteistöhuolto T Mykkänen tekee kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa helsinkiläisille asuntoyhtiöille ja isännöitsijöille vanhan talonmiesperiaatteen hengessä.

Tutustu Myös:

Talonmies Helsinki sekä Kiinteistöpalvelu Helsinki