background

Kiinteistöhuolto T Mykkänen
- Talonmies Helsinki

Kiinteistöhuolto T. Mykkänen perustettiin 1990 palvelemaan Itä-Helsinkiläisiä asunto- ja kiinteistöyhtiöitä. Työryhmämme koostuu kuudesta vakituisesta työntekijästä, siivoushenkilökunnasta ja kiireapulaisista. Käytettävissämme on lisäksi alansa johtavat LVI-huoltoliikkeet, sähköasennusliikkeet ja tarviketoimittajat.

Talonmies Helsinki – Vielä muutama vuosikymmen sitten talonmies oli yleinen näky kiinteistöissä – me Kiinteistöhuolto T Mykkäsellä kunnioitamme vanhaa talonmieshenkeä ja tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaista kiinteistöhuoltoa . vanhojen talonmiesperiaatteiden pohjalta. Meille on tärkeää palvelumme asukaslähtöisyys, joustavuus ja monipuolisuus. Talonmies Helsinki – kiinteistön puhtaanapito- ja huoltotyöt luotettavasti ja joustavalla asenteella. Olemme suurten ja kasvottomien kiinteistöhuoltoyhtiöiden vastakohta – palvelumme on aina yksilöllistä ja talonmieshengen mukaista. Työporukkamme on pieni ja kompakti, joten opimme tuntemaan kohteemme nopeasti ja pysymme helposti kärryillä kiinteistön asioista.

TALONMIES HELSINKI – KIINTEISTÖHUOLTOA JOKA TARPEESEEN


Asiakkaitamme ovat muun muassa Helsingin asunto- ja kiinteistöyhtiöt, isännöitsijät sekä toimistokiinteistöt. Solmimme asiakkaidemme kanssa vuosisopimuksen, jonka sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi. Palvelumme on erittäin joustavaa ja hoidamme kunnossapito- ja huoltotöitä laidasta laitaan.

Talonmiespalvelumme sisältää mm:
* Ulkoalueiden puhtaanapitotyöt ja huoltotyöt
* Pienet kunnostukset
* Päivystys (mm. oven avaukset)
* Liputukset
* Tiedotteiden jaot
* Nimen vaihdot
* Saunavuorolistat

ULKOALUEIDEN KUNNOSSAPITO ON SUURIN TYÖSARKAMME

Piha- ja ulkoalueet ovat kiinteistön paras käyntikortti kiinteistön julkisivun ohella. Hoidetut nurmialueet ja siistit kulkuväylät miellyttävät sekä talon asukkaita, vierailijoita että ohikulkijoita. Talvisin liukkauden torjunta, lumen auraus ja hiekoitukset ovat suuressa roolissa ja vaikuttavat kiinteistön turvallisuuteen. Kiinteistönhuolto T Mykkänen tekee kaikkensa kiinteistön ja sen käyttäjien viihtyvyyden eteen: leikkaamme nurmikot, siistimme pihat ja keräämme roskat. Talvisin auraamme lumet sekä hoidamme hiekoitukset ja muun liukkauden torjunnan. Talonmies kiertää kohteita säännöllisesti ja hoitaa työt aina ajallaan. Hoidamme myös päivystyksen ja muun muassa kiireelliset oven avaukset.

Talvisin seuraamme säätiedotuksia herkeämättä. Ajoitus, tarkkaavaisuus, huolellisuus ja sään seuranta on kaikki kaikessa talviajan kiinteistöhuollossa

KAUTTAMME HOITUVAT MYÖS SÄHKÖ- JA LVI-TYÖT

Luvanvaraisiin sähkö- ja LVI-töihin meiltä löytyy luotettuja sopimuskumppaneita, jotka hoitavat sähköasennukset ja sähköhuollot sekä LVI-asennukset ja LVI-huollot asianmukaisesti ja joutuisasti. Tänä päivänä myös remonttityöt ovat osittain luvanvaraisia johon meiltä löytyy yhteistyökumppani.

Kiinteistöhuolto T Mykkänen – Talonmies Helsinki


Olipa asia mikä tahansa – talonmies auttaa. Hoidamme kaiken puhtaanapidosta huoltotöihin ja pieniin remontteihin. Jos meiltä itseltämme ei löydy vaadittavaa ammattitaitoa, ohjaamme vähintäänkin välittää tiedon eteenpäin oikealle taholle. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1990, joten ammattitaitomme ja yhteistyökumppaniverkostomme on laaja.

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS
tm@tmhuolto.fi
010 524 9930

Kiinteistöhuolto T Mykkänen (Talonmies Helsinki) – monipuolista kiinteistöhuoltoa vanhan talonmieshengen mukaisesti.

Tutustu Myös:

Talonmies Helsinki sekä Kiinteistöpalvelu Helsinki